Vidékre is házhoz szállítanak

Amikor tinédzser voltam nem szertettem vidékről bejárni a városban, nagyon terhes volt minden nap buszra szállni és a dugóban ülni. Minden vágyam az volt, hogy végre beköltözhessek a városba, és végre magam mögött hagyhassam a vidéki létet. Most, hogy 35 vagyok eljött az idő, hogy az ellenkezőjét gondolom, nem bírnám már a városban, nekem a vidék kell, a saját paradicsom, paprika. Ezeket nem tudom elképzelni, hogy boltban vegyem meg, és azt sem, hogy a gyerekeim ne tudják, hogy milyen és hogy terem a borsó, hogy az ágyások járdáján járkálva szedegetik le a borsóhüvelyeket. És ami jó, hogy a modern világnak köszönhetően, már vidékre is ugyan azt meg tudják rendelni az ott lakók, mintha a városban élnének.

Ez most nekem jól is jött, mert az otthoni kis dolgozó sarkomban található nyomatótóból kifogyott a festék. Persze mindezt a férjem szokta intézni, most nincs itthon, ezért nekem kell beszerezni a pótlásra alkalmas patront. Hogy álljak neki gondoltam magamban, hiszen nem egy ördöngös dolog ez. Megnézem, hogy milyen márkájú maga a készülék és már tudom is venni bele a patront. Ennél egyszerűbb nem is lehetne valami gondoltam én, de hogy a megfelelő céget megtaláljam az volt inkább kihívás. Hiszen számos cég foglalkozik patron forgalmazással, de mégis nem az igaziak valami miatt, volt egy lélektani határom, hogy mennyit is vagyok hajlandó kiadni egy patronért, ár érték arányban gondolkodtam, hogy mennyi éri meg számomra.

Szerencsére hamar találtam a rengetegben egy remek céget, ahol meg is leltem hamar a nyomtatónkhoz tartozó linket; nyomtatoalkatresz.hu/patron/hp-patron, innen indultam ki. A nyomtatónk HP típusú, ezért örültem, hogy ez a remek cég forgalmaz ilyen márkához tartozó patronokat is. Ami a cég honlapját illeti; nyomtatoalkatresz.hu/patron/hp-patron itt számos HP márkájú patront meg lehet találni, nagyon jól felsorolva, elkülönítve egymástól a típusokat. Így könnyen megtaláltam azt, ami a miénkbe bele illik. Már csak azt kellett eldöntenem, hogy eredetit, amelyet a forgalmazó gyártat, vagy az utángyártottat fogom választani. Nagyon vacilláltam, hogy melyiket is válasszam, hiszen mind a kettő jó minőségű termék, árban is minimálisan térnek el egymástól, én mégis az eredetit választottam. Azért is tettem jól, hogy egy kicsit a magasabb árkategóriát választottam, mert abban a pillanatban vettem észre, hogy ez a remek cég, milyen csodás kedvezményekkel készül a vásárlóik számára. Miután beazonosítottam képek alapján is, hogy ténylegesen a jó patronra mentem rá. Mivel képeket is mellékel a cég ezzel is segíti a beazonosítási folyamatot, egy nő számára, majd a termék leírás is hasonló képen alakul, így számos helyen bizonyosságot szereztem, hogy jót választottam. Ekkor szélen látom, hogy ha kettő vagy több darabot választok, akkor még jutányosabb áron kapom meg a nyomtatóhoz a patronjaimat.
Kapva kaptam az alkalmon és két darabot is rendeltem a cégtől, ahogyan a rendelésem leadtam, megláttam, hogy még a szállítás is ingyenes. Tehát ha a városban, ha falun élek, akkor is ugyan azt a remek terméket kapom meg a webshopok által, és még szállítási költséget sem számolnak fel. Nem is értem, hogy hogy nem találtam rá eddig erre a remek cégre, hiszen ha ezeket a kedvezményeket előbb megtalálom, már rég innen rendelt volna a férjem. Nah majd a legközelebbi alkalommal, és amilyen remek cég még a barátaimnak is fogom ajánlani, nézzenek körül az oldalukon, ha irodaszerre vagy nyomtatóba való patronra lenne szükségük.