Percek alatt simább és feszesebb bőr vs. magyar korrepetálás a teraszon

A sok munka és túlhajszoltság miatt egyre kevesebb időm marad magamra és hogy a kinézetemmel foglalkozzak. Sajnos már csak elméleti és gondolati síkon táplálom a testem. Sokszor kell választanom aközött, hogy dolgozom, vagy kikapcsolódok. Megsúgom: legtöbbször dolgozom. Már amikor összejön. Tegnap délután is úgy volt, hogy korrepetálom a szomszéd kis fiút magyarból. A magyar ugyanis a kedvenc tárgyam egyike, és az egyetem és a munkám mellett szívesen olvasok és adok útmutatást műelemzések terén. Most viszont teljesen elkalandoztam, szégyellem is magam.

Laumar InstanTENSE Plus után böngésztem végig

Korrepetálás közben végig mobiloztam és írásban beszélgettem barátnőmmel az egyik ránctalanító krémmel kapcsolatban, amit nem rég vásárolt az interneten. Valami Laumar InstanTENSE Plus volt a neve és úgy hirdették magukat, hogy használatával percek alatt simább és feszesebb lesz a bőr. Rá is kerestem a neten és ezt a honlapot találtam: https://instantense.hu

Végigpörgettem az összes előtte/utána fotót, nagyon érdekesek voltak. Valahogy sokkal érdekesebbek, mint szegény szomszéd kisfiú és küzdelme a verselemzéssel.

A szérum használatánál nagyon oda kell figyelni, hogy milyen sminket használunk. Például kerülni kell az olajos sminket, a legjobb az ásványi por alapú. A hidratáló krémek használatát szintén kerülni kell. – Ezt jó tudni!

Elvileg a felvitelt követő 3-5 perc után RÖGTÖN látható az eredmény. Ezen nagyon meglepődtem! Szuper lenne, ha felkelés után csak magamra kenem a krémet és már indulhatnék is frissen és üdén (legalább látszólag) a munkába. 6-10 órán át hat az átmeneti hatása, ami nem kis teljesítmény, de ha hosszantartó eredményre vágynék, akkor napi 1-2 alkalommal kell használnom, szigorúan betartva a rendszerességet és máris elkezdenek tartósan is halványodni a szarkalábaim és a sötét karikák a szemeim alatt, amit olyan elkeseredetten próbálok, minden egyes reggel alapozóval eltüntetni.

Biztos megrendeljem?

Kicsit vonakodva bár, de úgy döntöttem, hogy szeretném kipróbálni a krémet. 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállal a cég, úgyhogy sokat nem bukhatok – gondoltam. Illetve épp akciós volt a termék, így ez is a megrendelés irányába billentette a mérleget.

Még gyorsan átpörgettem a blogot is, hátha találok rajta valamilyen hasznos infót még – hiszen volt időm rendesen a korrepetálás alatt… Majd a megrendelés gombra kattintva elkezdtem kitölteni a szállítási címemet és elérhetőségemet a rendelés leadásához.

Ezt követően tovább küldtem a weboldal linkjét egy másik barátnőmnek, hogy később neki is ajánlhassam. A chat ablakba csak ennyit írtam: Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr.