Odalett a gyűjteményem egy része

Már általános iskolásként is inkább humán beállítottságú voltam. Mindig vártam az irodalom és a történelem órákat. A számomra legkedvesebb témakör elsősorban a magyar irodalom volt, és ez a vonzalom a felnőtt életemben is megmaradt. Olyannyira igaz ez rám, hogy szenvedélyesen gyűjtöm a régebbi kiadású magyar irodalmi köteteket. Az antikváriumok rendszeres látogatója vagyok, számomra egy ilyen üzlet felér egy igazi aranybányával.

Mostanra már igazán szép gyűjteményem van, a legkülönfélébb darabokkal. Találhatóak köztük nagyon régiek is, amiket a lehető leggondosabban őrzök, és próbálom megóvni őket minden káros hatástól. Most nem rég az interneten rendeltem három darab kötetet. Éppen nem tudtam hova rakni őket, ezért csak leraktam az ágyam mellé a földre, utána meg elaludtam. Arra ébredtem, hogy a padló azon a részen enyhén nedves.

Mérges voltam magamra, mert ha előbb hívok egy kiváló vízszerelőt, akkor ez megelőzhető lett volna. A honlapjukon szerzett információk alapján voltak előjelek arra, hogy baj fog történni. A falon már ott volt egy ideje egy sötétfolt, de sajnos hanyag voltam és nem foglalkoztam vele. A linkelt vízszerelők már a telefonban is nagyon megértőek és segítőkésze voltak. Röviden elmondtam nekik, hogy mi a helyzet házban. Megkértem őket, hogy lehetőleg minél hamarabb jöjjenek ki, mert eléggé kétségbeejtő volt a helyzetem. Alig kellett egy órát várakoznom és már ott is álltak az ajtómban.

Hamar felmérték a helyzetet. Nem kellett túl sok idő ahhoz, hogy megtalálják a hiba forrását. Nem egyszerű munka ez, de ez annak volt köszönhető, hogy nem hívtam ki őket időben. Eléggé aggódtam a költségek miatt, de az SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében számláit a biztosító társaságok is elfogadják. Nagy megkönnyebbülésemre nekem volt ilyen biztosításom, így ezt viszonylag könnyen megúsztam.

A vízvezeték rendszer egy pontjában elpattant egy csatlakozás és ez okozta a bajt. Emiatt aztán beindult egy folyamat, ami tovább rontott a helyzeten. A hibát rendkívüli szakételemmel és profi módon kijavították. A csatlakozásokat megerősítették a többi potenciálisan problémás helyen, így a jövőben ez már nem fog megtörténni.

Ebből az esetből megtanultam azt, hogy ha bármi jelét is látom annak, hogy gond van a vízrendszeremmel vagy a fűtésemmel, inkább azonnal felhívom az SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyébent. Ezt könnyen megtehetem bármikor, hiszen folyamatos ügyelettel rendelkeznek azokra a problémás esetekre, melyek nem tűrnek sok halasztást. Budapesten és Pest megyén belülre bárhova kiérkeznek az ügyfelekhez. A rendkívül felkészült szakembereik hatalmas tapasztalattal rendelkeznek és már minden olyan hibát orvosoltak, ami csak felmerülhet a szakterületükön. Bárkinek merem ajánlani ezt a társaságot teljes biztonsággal.