Motorra fel, aztán irány olvasni a szabadba, ahogy ilyenkor tavasszal illik!

Imádom a tavasz első sugarait, mert azt egyet jelent azzal, hogy előkerülhet a garázsból a motor. Ilyenkor mindig azt csinálom, hogy kiválasztok egy új könyvet, felpattanok a motorra és addig megyek, ameddig jól esik. Ahol megtetszik a környezet ott megállok és leheveredek egy fa tövébe, ahol elolvashatom. Persze nem feltétlenül egyben az egészet, hanem részenként, hogy minden motorozós hétvégére jusson pár oldal. Ehhez persze az is kell, hogy a motor mindig megfelelő állapotban legyen. Idén például új gumikkal indult a szezon, amit a motortire.hu oldalról rendeltem.

Ez egy motorgumis webshop, ahol nem csak új gumikat lehet rendelni, hanem használt termékeket is, szóval mindenre van lehetőség, ami a pénztárcát illeti. Vannak nagyon pénztárcabarát megoldások, hiszen mindig vannak páros gumi akciók, ahogy olcsóbb hozzájutni a remek minőségű termékekhez, de persze minden prémium és első osztályú termék is elérhető a webshopban.

Én részemről azért szeretem a motortire.hu-t, mert nem használom annyit a járgányt, hogy egy új szettet feltegyek, de a használtak között is tökéletesen jóhoz juthatok hozzá kedvezőbb áron. Ha pedig nem tudnám hogy kéne, még segítenének is a felrakásban, hiszen szerviz időpontot is lehet náluk foglalni, ahogy motorra, úgy autóra is. Tulajdonképpen mindennel foglalkoznak, ami tartozik.

Ha bővebben is kíváncsiak lettetek, hogy milyen kategóriájú motorokra, milyen márkákat és méreteket lehet megtalálni (segítek, mindenre mindent!) a motortire.hu oldalon, akkor szerintem nézzetek körül magatok is, hátha elcsíptek valami jó tavaszi leárazást, mint én! Mert hát csak jobban esik eltankolni a különbözetet, aztán meg egy könyvvel kiülni valami szép helyre és csak olvasni és olvasni.