Leendő gasztro szakember és amatőr író is van a családban

Számomra nagyon sokat jelent az, hogy a férjemmel sok hobbiban és szenvedélyben tudunk osztozni, az egyik ilyen az irodalom. Nekem még a munkám is az irodalomhoz kötődik, neki ugyan nem, de már jó ideje ír novellákat. Néhány hónapja elkezdett egy íróklubba járni, ahol kortárs írók és költők is vannak – ez nagy lépés volt a részéről, nagyon büszke vagyok rá! Sok jó visszajelzést, építő kritikát kapott az írására, amit vitt, szóval abszolút jó kicsengése volt a dolgoknak. Ugyan pont a nagy nyári leállás előtti utolsó eseményre ment, a kimaradás nem szegte kedvét, és a szezon első találkozójára nagyon lelkesen készül. Természetesen mindig nekem mutatja meg először az elkészült alkotásokat, de mellettem van még pár barátja, akikkel szintén szívesen osztja meg őket. Én tehetségesnek tartom – mindenféle elfogultság nélkül – és bízom abban, hogy az írói körben sok hasznos segítséget tud kapni. Mindez jó példa lehet másoknak, hogy ne féljenek belevágni, ha valamit szívből szeretnének csinálni! De szerintem érdemes hallgatni a hozzáértők tanácsaira is.

Ugye, hogy milyen jól jön egy fagyi kanál otthonra? Én még krumplipüré szedéséhez is gyakran szoktam használni. Ugyanakkor most nem erről szeretnék mesélni, hanem hogy a másik büszkeségem az öcsém, aki hamarosan új szakmába kezd. Van egy haverja, aki most nyitja meg a saját éttermét, és tesóm mindig nagyon izgatottan mesél a folyamatokról. Mondta, hogy van egy olyan webshop, ahol szinte minden konyhai felszerelést kapni, ami nyilván tök praktikus, hogy egy helyről lehet megvenni mindent. Innen jutott eszembe a fagyi kanál: ő mondta, hogy ott tök extrák vannak, nem csak ez a gagyi, gyenge műanyag, mint nekünk itthon. Nos, azért abban biztos vagyok, hogy nem egy fagyi kanál fogja megváltani a világot, és hogy vannak ennél sokkal izgibb dolgok is, de én, mint édesszájú, muszáj voltam ezt kiemelni. Egyébként profi edények, serpenyők, minőségi kerámiák és üvegből készült termékek, zsúrkocsik, ételtárolással és csomagolással kapcsolatos termékek egyaránt nagy számban találhatóak meg a webáruház kínálatában, és ha még nem említettem volna, a cég a Hunnia Kristály. 1994 óta vannak a piacon, szóval elég profik!

fagyi kanál

Nekem egy webáruháznál nagyon fontos, hogy könnyen eligazodjak benne. Én azért viszonylag járatos vagyok az ilyen oldalakon, de el tudom képzelni, hogy aki tapasztalatlanabb, annak ez még nagyobb kihívást jelenthet. Nos, biztos vagyok abban, hogy a Hunnia Kristály online áruházában az is könnyen elboldogul, aki nem egy nagy tapasztalattal rendelkező netes vásárló. Az oldal ugyanis kifejezetten felhasználóbarát, egyszerűen kezelhető és átlátható, na és ami nem utolsó szempont, hogy a keresője is nagyon jó. Erre szokták mondani szerintem, hogy egyszerű, de nagyszerű. Nincsen túlbonyolítva, de mégis sok infó fenn van, és tényleg baromira nem bonyolult sem a nézelődés, sem a rendelés leadása. Biztos vagyok benne, hogy nektek is meg fog akadni pár dolgon a szemetek, ha megnézitek a weboldalt, vagy ki tudja, lehet valaki így fog kedvet kapni a vendéglátós szakmához… Nekem néha jól esik abba a hitbe ringatni magam, hogy ezeket a profi eszközöket tényleg ki tudnám használni, de aztán mindig rájövök, hogy nem véletlen az a home line a Hunnia Kristálynál… Itt azok a termékek sorakoznak, amelyeket kifejezetten az otthonokba fejlesztettek ki.