Különleges táska, különleges élmények

Nagyon szeretem az irodalmat, különösképp a magyar írók regényeit, hazánk költőinek verseit. Sokan azt mondják, hogy az irodalom unalmas, és talán van, hogy gyermekkorában így érzi az ember, de aztán mindig megváltozik valami.

Hogy micsoda? Az ember, az élet, a hozzáállás. Talán megérünk valamire, s megtaláljuk az örömet, a kikapcsolódást az olvasásban. Az irodalom szeretetét, a költők, írók tiszteletét.

Ha a kortárs alkotókat, alkotásokat nézzük, igen sok különleges írással, íróval találkozhatunk. Hogy kit mi ihlet meg, az igen nagy kérdés. Hiszen nem vagyunk egyformák. És ez így jó.

Bevallom, én is kacérkodom az írással, és egy egészen különleges élmény ihletett meg a minap. Olyan hétköznapinak indult, de aztán mégis megmaradt bennem az élmény, az érzés, és el is határoztam, hogy hamar papírra vetem.

Ez a dolog pedig egy táska megvásárlása volt. Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu – ugyan hol máshol kezdene keresgélni az ember lánya, mint egy olyan helyen, amit már jól ismer. Vagy ha nem is ismer, könnyen felfedez, hisz felhasználóbarát felületén igazán egyszerű a keresés. Használjunk akár mobilt, táblagépet, vagy laptopot. Szóval itt kezdődik az én élményem, a cipomarket.hu-n, ami tényleg egy igazán kellemes emlék marad.

Táskát szerettem volna, de ezt nyilván már kikövetkeztettétek. Fontos volt, hogy jó sok zsebe legyen, hogy legyen hova pakolnom a dolgaimat. Egy lánynak sosem lehet elég nagy táskája. Kell a hely, kellenek a zsebek, kell a rendszer. Ezek is nagyon fontos szempontok, de aztán ott van még egy másik is. Hogy milyen is az a táska? Legyen szép, legyen minőségi, legyen tartós, legyen különleges és legyen kényelmes is.

Elég sok kritériumnak kell tehát megfelelnie egy női táskának. És most még csak a hétköznapi táskákról beszéltem, az alkalmi, vagy sportosabb darabok külön kategória. Szóval a novellám témája voltaképp az, hogy elkezdtem táskát keresgélni a cipomarket.hu oldalon. És hogy miért itt? Mert cipőt, papucsot, bakancsot és szandált is mindig itt veszek és elégedett vagyok ezzel a webáruházzal. Nagyon örültem neki, mikor megláttam, hogy táskákat is forgalmaznak, ráadásul nem is akármilyeneket. A kedvenc márkáim legszebb termékei közül válogathatok itt.

Nem volt kérdés számomra, hogy táskát is innen vásárolok majd. Könnyen megtaláltam az igazit, köszönhető ez a keresőszűrőknek. Lehet méretre, árra, színre is szűrni, így ha az embernek nincs ideje böngészni, céltudatosan tud keresgélni. Ez azért egy táskaboltban nem feltétlenül történik így.

Megvásároltam tehát a tökéletes táskát és hamar meg is érkezett. Olyan volt, mint a mesében. Vagy mondhatnám azt is, hogy mint egy novellámban. A buszon ülve az ölembe vettem, hogy gyönyörködhessek benne. Tényleg jó választás volt. Még három megálló volt hazáig, mikor az egyik elindulás után megszólított egy lány.

De szép táskád van! – mosolygott, mire felnéztem és elnevettem magam. Hát így találkoztam én húsz év után egy volt iskolai osztálytársammal. Erről szól majd a novellám, hogy hogy segített a táska újra megtalálni egy osztálytársamat. Akivel egyébként azóta már kétszer voltunk fagyizni is. Persze mindkét alkalommal vittem magammal az új szerencsetáskámat, melyet a cipomarket.hu oldalon szereztem be. Azóta is jót mosolygunk a furcsa véletlenen, és gondolom nem okozok meglepetést, ha azt mondom, a lány is rendszeres vásárlója ennek az oldalnak.