Ki az, aki még bármit megtenne az olvasásért?

Imádok olvasni. Az olvasás éltet, segít ellazulni, kikapcsolni a folyton zakatoló elmémet, feldolgozni a fájó dolgokat, segít lecsillapodni, ha zaklatott vagyok, elrepít egy másik világba, bepillantást enged egy másik életbe. Rengeteget olvasok, szeretem a krimit, a detektív regényeket, szeretem az életrajzi és önéletrajzi könyveket, kedvelem az önfejlesztő, motivációs könyveket is és az életmódváltással, életvitellel kapcsolatosakat is. Néha szeretek régi klasszikusokat olvasni vagy magyar irodalmat, amelyek igazán messze visznek magukkal. Olykor a kezembe akad egy lazább csajos romantikus vagy kalandregény, amit szintén szoktam szeretni. Egyszóval, mindenevő vagyok, ha könyvekről van szó. Ezért sosem volt kérdés számomra, hogy a napomnak mindig van egy olvasós része, amikor csak én és a könyv létezünk. Mondhatni bármit megtennék ezért az időért, az olvasás idejéért.

A napokban észrevettem, hogy kissé kényelmetlen a megszokott olvasó kuckóm, olyan volt, mintha nem tudnék ellazulni, nem tudtam teljesen az olvasásra figyelni. Javasolta egy barátnőm, hogy látogassak el a Karma Thai Masszázsba Budapestre, mert iszonyatosan jó masszázsok vannak, amik azonnal meg fogják oldani ezt a gondot. Olyan sokáig nem kellett töprengenem ezen az ötleten. Megnéztem a honlapot, ahol valóban láttam, milyen sok masszázs közül lehet választani. Böngészés közben megpillantottam, hogy a talpmasszázs árak most kedvezményesek, bármilyen időtartamot is választok. Lehet 30, 60 vagy 90 perces masszázst is kérni. Olvastam a honlapon, hogy olyanoknak javasolják ezt a fajta masszázst, akik rengeteget vannak talpon, folyamatosan jönnek és mennek. Nos, én pont ilyen vagyok. Eddig a kis olvasóidőm volt az, amikor ki tudtam kapcsolni és kipihenni az egész napos jövés menést, de elképzelhető, hogy ez már nem elég, és időnként valóban jót tenne, ha beiktatnék egy masszázst. Ezen kívül segít a masszázs a különféle mozgásszervi vagy szervi problémák javításában, visszaszorításában, így ez egy kifejezetten kellemes, természetes gyógymód. Nekem szerencsére nincs ilyen vagy hasonló problémám, de a masszázs a megelőzésben is segíthet. Továbbá javíthatja az alvás minőségét, ami mostanában nekem is nagyon jól jönne.

Olvastam, hogy a talpmasszázs során először lágyan masszírozzák, tapogatják ki a talpon azokat a bizonyos csomókat, amelyek görcsösek és kisebb majd nagyobb nyomásokkal dolgozzák el a problémát. Ezek a pontok a talpon, ugyanis összeköttetésben állnak különféle szervekkel, így ezek masszírozásával megelőzhetőek a szervi betegségek, fájdalmak.

talpmasszázs árak

Egy talpmasszázs során nem csupán a talpat és a lábfej körüli részeket masszírozzák meg, hanem a fej, a nyak és a váll is sorra kerül. A talpmasszázs segít a vérkeringés fokozásában, a jobb közérzet kialakításában és javul az ember immunrendszerének védekezőképessége is. Továbbá hozzájárul a megfelelő anyagcseréhez, a szív és érrendszeri megbetegedések elkerüléséhez, javítja a mentális betegségben szenvedők állapotát is, a vérnyomásra is pozitív hatással tud lenni és javíthatja a stressz tűrő képességet, ami valljuk be, senkinek sem árt. Ajánlják a sportolóknak, azoknak az embereknek, akik keményebb fizikai munkát végeznek, vagy szimplán olyanoknak, mint én, aki rengeteget van talpon és mindig úton van valahová.

Foglaltam is időpontot. Elsőnek egy talpmasszázst néztem ki magamnak, de láttam, hogy vannak különféle bérletek, amelyek több alkalomra szólnak és azok is akciósak, mint a talpmasszázs árak. Ahogy említettem már, nem csak talpmasszázs van ebben a szalonban. Van még fej, nyak, váll, hát masszázs is, valamint páros masszázs, tradicionális thai masszázs, hideg és meleg oljajos masszázs, száraz masszázs, kókuszolajos és herbál masszázs is. Lehet, ha jó hatással lesz rám, akkor könnyen elcsábulok majd és ki fogom próbálni az összeset.