Irodalom órán sajnos nem tanítanak a tartós bérletről

Az iskolában kétségtelen, hogy sok hasznos dologra megtanítanak minket, de már sajnos nem érzem azt a presztízst, mint amekkora tisztelet régen övezte az oktatást és az ott dolgozókat. Élénken élnek bennem az irodalom óráink. Nagyon szerettem Marika nénit, aki tanította nekünk. Kifejezetten az orosz könyvek voltak a kedvenceim, és azokat nagyon érdekesen tudta bemutatni nekünk. Nem volt olyan óra, amit ne szerettem volna, manapság meg minden gyerekkel megutáltatják az olvasást. Ez pedig ránk, felnőttekre is gyorsan átragad. Ezt akkor vettem észre, amikor a tartós bérlet autó témában olvastam a flottakezeles.hu oldalát, mert a férjem cégének kellett pár információ ebben a témában. Hogy miért is kellenek neki innen információk? Könnyű!

Kedvezőbb megoldást kerestünk a cégének autószerzésre, mint amit egy hitel vagy lízing törlesztéssel kaphatna. Kellettek autók, de nem minden áron, és ha lehet, megbízható cégre bíztuk volna a dolgot. Így találtuk meg igazság szerint a FLOTTAUTO Lízing és Autópark-kezelő Kft. oldalát, ami tele van hasznos információkkal.

Egyrészt már az sokat segített nekünk, hogy grafikonokkal és számításokkal is megmutatják, mennyivel jobb konstrukció a tartós bérlet autó esetében, mint bármi más. Másrészt mindent szépen kifejtenek, ami ezen túl is a hasznunkra lehet. Nem kell száz oldalt megkeresni, hogy melyiken találunk leginkább hiteles információkat, mert minden itt van egy helyen.

Belementünk? Nem is volt kérdés!

Szinte nem tudtunk betelni vele. Én pedig főleg nem, akármilyen nehezen kezdtem el olvasni hivatalosabb szövegeket is, mint a Rosamunde Pilcher könyveim a könyvespolcokon. Az összes könyve megvan, legyen szó magyar és angol kiadásról, illetve a könyvekből készült filmeket is láttam. Nagy rajongó vagyok, és ezt a flottakezeles.hu oldalon is kamatoztathattam legalább annyiban, hogy gyorsan sikerült elolvasnom minden fontos információt, ami a férjem cégének hasznára válhat.

Nem is véletlen, hogy azóta ezt otthon rendesen átgondoltuk, és már együtt is dolgozunk a FLOTTAUTO Lízinggel. Abszolút elégedettek vagyunk a szolgáltatásaikkal, ezt le sem tudjuk tagadni – egyébként nem is szeretnénk. Jól működnek az autóik, gyorsan meg tudjuk oldani a problémákat, papírmunkát. Bármit igazából, ami csak felmerül az autókkal és minden más szolgáltatással kapcsolatban. Superior csomagunkra sem tudunk panaszkodni. Eddig minden szolgáltatás fantasztikusan működik, bár a csereautó szolgáltatást nem szeretnénk igénybe venni. Nem akarjuk, hogy bármelyik autónak baja legyen. Úgy vigyázunk rájuk, mint a szemünk fényére, és nagyon szeretjük őket a céggel együtt.

Azt hiszem, hogy autóbérlés témában őket érdemes keresni, mert mindenképp a segítségetekre lesznek. Ha nem tudtok egyből dűlőre jutni, biztosan vevők lesznek a közös gondolkodásra. Nekünk bejött, pont emiatt úgy gondoljuk, hogy másoknak is könnyedén segítséget nyújthatnak a témán belül szinte bármiben.

Próbáljatok szerencsét, ha ilyesmiben gondolkodtok ti is!