Ha esküvői fotósra van szükséged ne keresgélj tovább!

A tökéletes esküvői fotóst nehéz megtalálni. Ezért amikor esküvői fotós után keresgéltünk, akkor a referencia munkák nagyon sokat számítottak. Hiszen nagyon fontos, hogy az esküvői fotós mindig résen legyen, legyen szépérzéke és a legszebb pillanatokat megörökítse. Mert egyszerű, előre beállított képeket mindenki tud készíteni.

A választásunk így Szoboszlai Kriszti lett. Nagyon szép képeket készít, és emellett pedig nagyon lelkiismeretes is. Ennek köszönhetően, erről a csodás napról olyan képek készülhetnek, amiket örömmel nézünk majd vissza.

Az esküvőn a magyar irodalom költői is megelevenedtek, hiszen nagyon szeretjük a verseiket. Azonban ezek után már nem maradt más, mint az önfeledt szórakozás.

Szoboszlai Kriszti nem csak gyönyörű képeket készít, de szakmai szemmel is kiemelkedők a munkáit. Ezt mi sem mutatja jobban, mint hogy elnyerte a Portrait Masters Award díjat. Ez szerintem egy olyan nagyszerű visszajelzés a fotós és a leendő ügyfelei számára is, aminek köszönhetően sokkal könnyebben megbízunk benne. Hiszen ha szakmai szemmel is profi munkát végez, akkor nincs kérdés afelől, hogy számunkra is csodás képeket fog készíteni.

Több csomagajánlat közül is választhatsz: alap, exkluzív, VIP. A csomagok a retusált képek mennyiségében tér el leginkább, illetve abban, hogy milyen szolgáltatásokat tartalmaznak. Pl. a VIP csomag magába foglalja a profi fodrász és sminkes szolgáltatást, a stúdió bérleti díját is, míg a többi csomagban ezek nincsenek benne.

Ha csodás képekre vágysz és nem sikerült még megtalálnod hozzá az esküvői fotóst, akkor ajánlom figyelmedbe Szoboszlai Krisztit. Nézd meg a referencia munkáit és foglald le az esküvőd napjára!