Egy irodalomtanárnak is szüksége lehet autófelszerelésre

Mintha csak most kezdődött volna a tanév, de máris október közepén járunk. Irodalomtanárként nincs sok szabadidőm, mindig csak a könyveket tanulmányozom, vagy dolgozatokat javítok. Persze szeretek olvasni, és megosztani a tudásomat a kedvenc költőimről és íróimról, de azért néha megérdemlek egy kis kikapcsolódást. Múlt héten kitaláltam, hogy szervezek egy jó kis kerékpártúrát a Balatonnál a többi irodalom szakos kollégámmal. Igen ám, de felmerült egy kis probléma. Hogyan szállítsuk el azt a három kerékpárt a Balatonig? A vonat egy jó megoldás, de én inkább autóval mennék, mert ez sokkal kényelmesebb. Senkinek sincs kedve ennyi munka után az állomáson várakozni…

Ekkor elhatároztam, hogy veszek egy kerékpártartót az autómra. Fogalmam sem volt, hol keresgéljek először, ezért János kollégám segítségét kértem. El is küldte nekem a https://autofelszerelesek.hu/kerekpartarto linket, amin keresztül szerinte érdemes vásárolnom. Ő már több kiegészítőt is rendelt az autójára erről az oldalról, és mindig jó tapasztalatai voltak a céggel kapcsolatban. Az oldalt böngészve rövid időn belül meg is találtam azt a tárolót, ami számomra tökéletes lesz majd az úthoz. Először nem tudtam eldönteni, hogy a tetőre vagy a vonóhorogra szerelhető lenne jobb, de végül az utóbbira esett a választás. Az autó hátulján való szállítás biztonságosabbnak tűnik, és szerintem itt jobban is mutatnak a biciklik, mint a tetőn, bár ez egyéni ízlés kérdése is.

A szállítás rendkívül gyors volt, a tároló már egy pár napja meg is érkezett, és fel lett szerelve az autómra. Viszont ezzel a masszív acélkonstrukcióval elbánni elég nagy feladat volt nekem, és hirtelen nem tudtam, hogyan kezdjek hozzá a felszerelésnek. Szerencsére a https://autofelszerelesek.hu/kerekpartarto linken keresztül megtaláltam a cég elérhetőségeit is, és gyorsan felhívtam őket, hogy segítsenek. Kicsit zavarban voltam, hogy ilyen egyszerű dolgot nem tudtam megoldani egyedül, de a fiatalember nagyon segítőkész volt, és telefonon keresztül is el tudta magyarázni, hogy melyik részt hova kell illeszteni. Kevesebb mint öt perc alatt meg is voltunk, és az autóm készen is állt a kerékpárok felpakolására. A szuper szolgáltatásért írtam is egy pozitív visszajelzést nekik, mert tudom, hogy ez fontos minden cég számára.

Ha esetleg te is hasonló útra készülnél, akkor látogasd meg bátran a https://autofelszerelesek.hu/kerekpartarto oldalt, és ha elégedett vagy, ne felejts el öt csillagot adni a boltnak! Én, ha lehetne, hatot is adnék, mert megérdemlik.

Most pedig irány a Balaton és a megérdemelt pihenés!