Egy irodalom tanárnak is elromlik időnként az autója…

Bizony, ez a dolog senkit sem hagy ki. Mármint a sors, karma, Murphy, vagy hívjátok ahogy akarjátok. Mindegy, hogy sietni kell az iskolába a dolgozatokkal – ha az autó el akar romlani, akkor el is fog. És teljesen mindegy, hogy Jókaiból kellene éppen beszámoltatni a gyerekeket, ha a járgány ott hagy az út szélén félúton, akkor valahogy meg kell oldani ezt a problémát és csak utána fog sikerülni megíratni azt a dolgozatot. Szerencsére az efféle problémamegoldásban is egészen jeleskedek és amikor beütött a krach, rögtön fel is hívtam a Méta Autószervizt, ahová szoktam vinni az autót egyébként is. Rögtön mondták is a srácok, hogy hogy tudom odaszállíttatni az autót és már ment is minden, mint a karikacsapás.

Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft.

Na és ezek mellé a szlogenek mellé még nyugodt szívvel fel lehetne venni, hogy megoldják minden problémádat. Mármint azokat is, amik ilyen ad hoc jelleggel adódnak. Ugyanis ennek a történetnek a rövidre zárása sem tartott jóval tovább annál, mint amennyit én is szerettem volna. Tulajdonképpen rögtön meg is mondták, hogy mi az autóval a probléma, hogyan tudnák ezt megjavítani és hogy nekem ez mennyibe is fog kerülni egészen pontosan. Szuper jó dolgom volt, hogy rögtön ennyire jó kezekbe került a verda, különben lehet, hogy napokig húzódott volna ez az egész procedúra. Így viszont egy nap alatt sikerült rövidre zárni a történetet és másnapra már el is felejtettem, hogy bármi gond volt az autóval.

Ehhez nyilván arra volt szükség, hogy a lehető legjobb szakértelemmel nézzék át az autót és az, akinek a kezei közé kerül a járgány, pontosan tudja, hogy mit keressen. Ez szerencsére adott volt, elvégre, nem véletlenül járok hozzájuk már hosszú ideje, ha autószerelésről van szó. Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. – ezek közül már minden szolgáltatást kipróbáltam. Na persze, ezt most úgy mondom, mintha önszántamból tettem volna, de tulajdonképpen szükség volt rá. És persze több másik dologra is, amiket szintén megtalálhattok a honlapjukon.

A metaautoszerviz.hu weboldalon szerencsére minden ott van, amit igényelni lehet tőlük, mint szolgáltatás. Ha szeretnétek előre kalkulálni, hogy mennyibe fog kerülni egy adott javítás, vagy általános szerviz, akkor azt jó közelítéssel magatok is meg tudjátok ezáltal tenni a kanapétok nyugalmából. Szerintem ez egy rendkívül korrekt húzás, mert nagyon sok autószerelő műhelynél pontosan ilyen súrlódási pontok vannak, hogy az árazás egy kicsit ködös. Itt egyáltalán nincs szó ilyesmiről, minden átlátható és transzparens a vevők felé.

Szóval ha mást nem is fogadtok meg erről a blogról, akkor legalább abban hallgassatok rám, hogy megbízható helyre viszitek az autótokat és ha Budapesten éltek és olvastok engem, akkor kerüljön be a Méta Autóstervíz a látókörbe. Szerintem ez egy szuper hely és én mindig nagy bizalommal fordulok feléjük, hogyha az autómmal van valami. Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. – nem véletlen ez a jelmondat sem. Úgyhogy csak csörögjetek rájuk, ha éppen kell valami.