Diplomaosztóra idézetes pólót adtam ajándékba

Én a középiskolai éveim alatt szerettem meg az irodalmat. Nagyszerű magyar tanárnőm volt, mindig mondott valami érdekességet, és mindig nyitott volt a gondolatainkra (ami nem igazán szokott jellemző lenni). Bár az is igaz, hogy sokszor legszívesebben kiszaladt volna a teremből egészen a világ végére egy-egy megszólalás után, de a lényeg úgyis az volt, hogy hagyott minket gondolkozni. Az első naptól kezdve az érettségire készített minket, különösen a verselemzésre, mert azt szerintem tényleg nem egyszerű megtanulni, a versek értelmezése nehéz dolog. Ami miatt szintén közel került hozzám az irodalom, az az, hogy dráma tagozatos osztályba jártam, és magával a dráma műfajával is rengeteget foglalkoztunk külön órák keretében. Az itt eltöltött évek alatt egy új szemléletmóddal gazdagodtam, sokkal nyitottabb vagyok az irodalmi műfajokkal szemben. Ezek miatt a középiskola harmadik és utolsó évében komolyan megfordult a fejemben, hogy magyar szakon tanuljak tovább, illetve a színművészeti gondolatával is eljátszottam.

Végül én másfelé mentem, de az egyik barátnőm nem. Ő magyar szakra járt, a mesterképzést is elvégezte. Meghívott a diplomaosztójára, én pedig természetesen nem akartam üres kézzel menni, de virágot sem akartam vinni, ezért arra gondoltam, hogy valami maradandóval lepem meg, amiről mindig eszébe fog jutni a diplomaosztójának a napja.

Sokat gondolkodtam, és arra jutottam, hogy csináltatok neki egy pólót a https://lolmarkt.hu –nál, mert ismerősi tapasztalatok alapján nagyon jó minőségű pólókkal dolgoznak, és a minták is tartósak, emellett pedig az ott dolgozók is nagyon készségesek és segítőkészek.

Megnéztem a honlapjukat és láttam, hogy ha saját minta alapján szeretnénk elkészíttetni a pólót, akkor azt személyesen kell intézni az üzletben. Budapesten a 23. kerületben lehet őket megtalálni, így én is odamentem.

A felirat elég nagy gondot okozott, mert egy Radnóti versből származó idézetet szerettem volna, de egyszerűen nem tudtam választani. A diplomaosztó előtt két nappal jutottam döntésre. Aggódtam is rendesen emiatt, hogy nem lesz kész. De hihetetlen nagy szerencsém volt, mert a https://lolmarkt.hu ott helyben, azonnal elkészítette nekem a kívánt mintát.

https://lolmarkt.hu

Előtte még ki kellett válasszam a megfelelő színű pólót, ami nagy fejtörést okozott egyébként, mert nem csak 2-3 szín közül lehet választani, illetve még a felirat betűtípusát is meg kellett határozni. Mindenképp valami olyat szerettem volna, ami úgy néz ki, mintha kézzel írták volna, de ebben is segítségemre voltak, és segítettek kiválasztani a legszebbet és a legjobbat.

Az ilyen pólóknál fontos, hogy bizonyos szabályokat betartsunk annak érdekében, hogy a minták minél hosszabb ideig szépek és tartósak maradjanak. Engem sem engedtek el az üzletből tanácsok nélkül, miszerint a pólókat kifordítva kell mosni és kímélő módban, és a vasalás során is vannak betartandó szabályok.

Habár kicsit messze kellett mennem érte, de szerintem mindenképpen megérte és ha legközelebb is ilyen egyedi ajándékot szeretnék adni valakinek, akkor újra fel fogom keresni a https://lolmarkt.hu üzletét.