Az irodalom és a Biocity új emberré tett

Mondhatni, nehéz kamaszkorom volt. Elég duci gyereknek számítottam, a többiek nem szívesen barátkoztak velem, néha csúfoltak is, ezért meglehetősen alacsony szinten volt az önbizalmam. Szerencsére megtaláltam a kiutat, könyveket kezdtem olvasni. Egy barátom, aki sokat foglalkozott önfejlesztéssel, azt mondta, ne akarjak megfelelni az embereknek, inkább harcoljak azért, hogy jobb legyek mint most. Ha a testi adottságaim nem is a legjobbak, szellemiekben bárki fölé kerekedhetek. 

Így jöttek a könyvek. Először csak kedvcsináló alkotásokat olvastam, ifjúsági regényeket, melyek nem éppen nevezhetők szépirodalmi műveknek, de nagyon szórakoztatók voltak. Aztán ahogy egyre jobban beleszerettem az írott tartalomba, jöttek a komolyabb regények, görög drámák és a magyar klasszikus irodalom remekei. 

A műveltséggel nőni kezdett az önbizalmam is. Olyan körökbe kerültem, ahol megbecsültek. Végül úgy döntöttem a fölös kilóktól is megválok. 

www.biocity.hu

A www.biocity.hu webáruház volt a legnagyobb segítségem. Itt mindent megtaláltam, ami az életmódváltáshoz kellett. Az alapító maga is egy speciális étrendet követő személy, ami hitelességet ad az egész üzlet működésének. Persze az elmúlt 10 év alatt a Biocity már bőven kinőtte magát, és az alapító tudása nem lenne elég, hogy az összes vásárlói igényt kielégítse, de több, nagy szakértelemmel rendelkező alkalmazott is segíti a munkáját.

A webshop kialakítása nagyon igényes és kényelmes. Ha pontosan tudjuk mire van szükségünk, használhatjuk a keresőt, ahova bármilyen terméket beírhatunk, és az oldal listázza is amije van. Ha nem tudjuk pontosan mire van szükségünk, akkor sincs semmi veszve, sőt az igazi kaland ebben az esetben indul, mert a céltalan szörfözgetéssel rengeteg különleges terméket ismerhetünk meg. 

A főoldalon például megtalálhatjuk a gluténmentes, vegán tésztákat. Egyik kedvencem a prémium kölestészta natúr penne. Ez egy szép, sárga színű, kiváló recept alapján készített tésztafajta, melynek állaga főzés után is gyönyörűen megmarad. A köles nem terheli meg az emésztőrendszert és emellett nagyon magas a tápértéke. Rosttartalmának köszönhetően tisztítja a beleket, és segíti a betegségek utáni felépülést. Immunrendszer erősítő hatásáról is hallhatunk itt-ott és akkor is jó barátunk lehet, ha szeretnénk megszépíteni a hajunk és megerősíteni a körmünk.

Nem is csoda, hogy a maximális 5 csillagból 5-öt kapott a vevői értékeléseknél. Ha már itt tartunk, ejtek pár szót a www.biocity.hu értékelési rendszeréről is. A vásárlók bármilyen terméknek adhatnak csillagokat, a jobbaknak többet a rosszabbaknak értelemszerűen kevesebbet. Emellett írhatnak is pár szót a cuccról, kifejthetik a véleményük. Ez azért nagyon király, mert a többi vevő láthatja mire számít, ha az adott árut vásárolja. A főoldalon elolvasható néhány kiemelt értékelés, ezek mind 5 csillagosak, és a termékek minőségét, valamint az alkalmazottak által nyújtott szolgáltatásokat dicsérik.