Arctisztitó tonik, amit a régi idők dívái is imádtak volna!

Tudom, nemrég írtam már arról, hogy az elmúlt idők dívái és szépség ideáljai vajon milyen krémeket és arcápolási termékeket használtak volna szívesen. Hát most itt a következő eleme ennek a sorozatnak. Léda és Csinszka, vagy Gyarmati Fanni is minden bizonnyal szívesen használta volna a Florence Bio arctisztitó tonik termékét, ha tudták volna, hogy létezik ilyen – na meg persze, hogyha akkor létezett volna már ilyen. Így minden bizonnyal más arcápolási rutinjuk volt a nagy irodalmárok feleségeinek és szerelmeinek, de egy biztos: tutira örültek volna annak, hogyha egy ilyen termékkel lepte volna meg őket Radnóti, vagy Ady Endre. Én legalábbis biztosan örülnék neki.

A Florence Bio egy biokozmetikumokat készítő cég, akik az arcápolás minden lépésére gondolva készítették el a termékpalettájukat. Itt tényleg mindent megtalál egy nő, amire csak szüksége lehet egy egészséges arcbőr eléréséhez és ápolásához. A bio arctisztitó tonik is ennek a kínálatnak egy fontos darabja, hiszen, ha valaki a hagyományos, teljes arcápoló rutint szeretné elvégezni, az nem hagyhatja ki a tonizálást. De ha valaki csak most ismerkedne azzal, hogy hogyan is kell az arcunkat megfelelő módon ápolni, annak a Florence Bio weboldala rendkívül hasznos lehet, hiszen itt mindent összegyűjtöttek a megfelelő sorrendről és elemekről.

Az arctisztitó tonik a tisztítási rutin második lépése. Ez előtt érdemes egy arctisztító tejet használni, ami eltávolítja a szennyeződéseket az arcunk felszínéről. Ezt követi a tonik, aminek az a dolga, hogy tökéletesítse az arctisztító tej munkáját és minden fennmaradó sminket eltávolítson azzal együtt, hogy a vízkő nyomait is leszedje az arcunkról, úgy, hogy a pH-t sem borítja fel. Végül pedig fontos, hogy előkészítse a bőrt a további lépésekre, a szérumra és a hidratálásra. A tonizálás utáni szérum arra való, hogy megtöltse a bőrt nagyon fontos, jótékony hatású anyagokkal, mint például a C-vitamin. Ezzel nagyon sokat segíthetünk az arcunknak a napfoltok és bőrhibák eltüntetése kapcsán. Végül pedig jöhet a hidratálás egy kellemes hidratáló krémmel.

A Florence Bio arctisztitó tonikja egy innovatív termék, ami olyan összetevőket tartalmaz, ami az alap feladatokon túl segít az egészséges arcbőr kialakításában. Így például tartalmaz damaszkuszi rózsavizet, ami többek között csillapítja a bőr irritációját és a kipirosodást. Ezen kívül nagyon jó összehúzó hatással van mind a vegyes, mind pedig a zsíros bőrtípusokra, tehát mindkettőre nyugodtan alkalmazható. Ami pedig az érettebb bőrt illeti, ott frissítő hatása lehet az, ami meghozza a vásárlási kedvet, sőt, a lifting hatás miatt a szemkontúrt is kellemesen ellazítja.

Egy tubus 250 ml, amiért 7490 forintot kell fizetni, most viszont a szemfüles feliratkozóknak 10% kedvezmény jár, szóval érdemes akár több terméket is kiválasztani és együtt rendelni, hogy mindenre vonatkozzon ez a kedvezmény. Egyébként ez az összeg egy bio termékért nagyon jó ár a piacon, szóval még a kedvezmény nélkül is jó választás.

Az összes Florence Bio termék egyébként ellenőrzött biogazdaságokból származó összetevőkből készül, ezzel garantálják, hogy valóban egy kiváló minőségű bio és vegán termék kerülhessen a vevők elé. Emellett természetesen bőrgyógyászatilag tersztelt termékekről van szó, tehát minden garantált ahhoz, hogy az arctisztitó tonik és minden más eleme az arcápolási rutinnak beváltsa a hozzá fűzött reményeket. A florencebio.hu oldalon magatok is megnézhetitek, hogy milyen remek bio termékek kaphatók ettől a cégtől. Az irodalom nagy dívái biztosan imádták volna!

arctisztitó tonik