Arany mellé a popsi törlő is aranyat ér, na de hogy illenek egymáshoz?

Nos, a válasz nagyon egyszerű: valahogy az online oktatás mellett a gyerek nevelést is meg kell oldani. Jelenleg egy műfordítói kurzust végzek levelezőn, és ilyen szempontból bőven van időm a kis csemetémre (már, ha a házimunkát, meg a főzést és hasonlókat leszámítjuk, de ez ugye alap). Na, de mi van akkor, ha fogyóban a popsi törlő? Én ilyenekért nem szívesen ugrasztom el a férjemet boltba, mert ugyan persze megtehetné, de nem biztos, hogy egyből tudná, milyen kell vagy mennyi. Én ilyenre a jól bevett lord.shop.hu/nedves-torlokendo-popsitorlo oldalt használom, ahonnan a pelenkákat is szoktam rendelni.

Még a terhességem alatt találtam rájuk, és nagyon örültem neki, mert ugyan az anyukám nagyon sokat segített mindenben, de néha már kissé soknak éreztem a törődését, ha értitek mire gondolok. Ezt a web shopot azért is szeretem annyira, mert ha épp úgy adódik, nem csak a picinek tudom megvenni a szükséges dolgokat, de magamnak is tudok vásárolni, meg a háztartásba is. Magamnak olyanokra gondolok, mint kisebb kozmetikai termékek vagy illatszere, a háztartásba pedig például tisztító szereket is tudok rendelni tőlük. Ez a pandémiás idő, most kiváló arra is, hogy a tagságomat kihasználjam, és pontokat gyűjtsek.

A pontrendszer úgy működik, hogy minden száz forint után jár egy pont, amit aztán forintokra lehet vissza váltani, és akár 50%-os kedvezményt is tud vele szerezni az ember. Ha jól emlékszem, akkor a pontok, maximum 6 ezer forintig mehetnek, de a biztonság kedvéért ti is csekkoljátok le, mielőtt feliratkoznátok. Szerintem azoknak, akik rendszeresen akarnak innen vásárolni ez bőven megéri.

A szállításnál nem teljesen mindegy, hol laksz. Ha olyan település, ahová jár a saját futárjuk, akkor különböző kedvezményekben is részesülhetsz: 8 ezer forint felett ingyenes szállítás, és utánvét esetén olcsóbb kezelési költség. De azoknak sem kell aggódni, akik esetleg nem tartoznak bele ezekbe a településekbe, hiszen a GLS mindent házhoz visz.

Én a kismamáknak mindenképp ajánlanám, hogy legalább körülnézzenek a lord.shop.hu/nedves-torlokendo-popsitorlo-n. Nem hiszem, hogy csalódnának.