A kft alapítás sokkal izgalmasabb, mint a kötelező olvasmányok

Valamiért sohasem találtam a helyem, mindig a felnőttek dolgai érdekeltek

Nemcsak az osztálytársaim, de a körülöttem lévő felnőttek is azt mondják, nem vagyok egy átlagos tinédzser. Az iskolában nem sok örömömet lelem, egészen egyszerűen unatkozom az órákon. Nem kötnek le. Bár olvasni nagyon szeretek, azt élvezem, amikor én magam választhatom ki, mivel szeretnék foglalkozni. A kötelező olvasmányok listájára elég csak ránéznem ahhoz, hogy azt érezzem, semmi kedvem az egészhez. És közöm se sok – a legtöbb olvasmány ugyanis vagy az archaikus nyelvezete miatt élvezhetetlen, vagy egyszerűen mai fejjel az adott korban vázolt problémákkal már nem igazán lehet azonosulni. Így hát, bár a szüleim és a tanáraim szerint a kommunikációs képességem átlagon felüli, nem igazán brillírozok még magyar órán sem. Az olvasáson túl a praktikus dolgok foglalkoztatnak. Olyanok, amik aztán később előre visznek.

Kft alapítás és székhelyszolgáltatás a TopCégalapítás csapatán keresztül!

Így például elhatároztam, hogy ha felnövök, céget fogok alapítani. És hogy minderre maximálisan készen is álljak, mire eljön az ideje, úgy döntöttem, hogy kicsit beleásom magam a témába, és végzek egy kis kutatómunkát. Az interneten kezdtem el utána nézni a kft alapításnak, és ekkor jött szembe velem egy nagyon hasznos weboldal. A topcegalapitas.eu/kft-alapitas oldalon ugyanis minden információt megtalálni, amire egy kezdő vállalkozónak szüksége lehet a cégalapításhoz! Az oldal maga kifejezetten informatív, gyakorlatilag mindent összeszed, amivel érdemes tisztában lenni, ha cégalapításon törjük a fejünket. Nekem személy szerint nagy segítségemre volt az oldal alján összegyűjtött gyakori kérdések rész is. Itt számos olyan kérdést megtaláltam, ami engem is foglalkoztatott, de olyan új kérdések is felnyitották újabb problémákra a szememet, amire azelőtt biztosan nem gondoltam volna a kft alapítás témájában.

De milyen gyakorlati segítséget kínál a topcegalapitas.eu/kft-alapitas/ oldal, ha vállalkozást szeretnél indítani? Először is, 16.900 FT + áfa díj megfizetése esetén lehetőséged van a segítségükkel megalapítani a saját kft-det, amelyhez díjmentesen biztosítanak ügyvédet. Ebben az esetben saját székhellyel kell rendelkezned – de mi van akkor, ha ez nem feltétlenül adott a számodra? Akkor sem kell megijedni, a topcegalapitas.eu/kft-alapitas/ oldal ugyanis erre is kínál megoldást! Ebben az esetben székhelyszolgáltatást van lehetőség igénybe venni náluk, ami azt jelenti, hogy regisztrálhatod hozzájuk a cégedet. Kiteszik a cégtábládat, fogadják a leveleidet, képviselnek a cégbírság előtt… és szükség esetén még tárgyalótermet is biztosítanak a részedre! Ebben az esetben a kft alapítás díját nem, csak a székhelyszolgáltatás fél éves díját szükséges kifizetned, amelyhez most plusz egy ingyenes hónapot is adnak ajándékba! Két címen lehet igénybe venni a székehelyszolgáltatás, Budapesten és Újlengyelben.

Most persze biztosan többeteknek felszalad a szemöldöke, hogy jön ide Újlengyel? Nos, mint a topcegalapitas.eu/kft-alapitas/ oldalról megtudtam, Újlengyelben mentesülnek az iparűzési adó megfizetése alól a vállalkozások. Így ha a vállalkozásotok számára nem létszükséglet, hogy azt budapesti címhez kössék, megfontolandó lehet élni ezzel a lehetőséggel. Gondoljatok csak bele, mennyi mindenre fordíthatjátok az IPA mentesség miatt megtakarított pénzeket! Nagyon izgalmas a téma, alig várom, hogy felnőttként én is belefoghassak egy vállalkozásba! Addig viszont várnak a kötelezők, bár semmi kedvem hozzájuk… Remélem, nektek azért tudtam segíteni néhány hasznos információval!